Svaneke

Aktive Kvinder Bornholm


Velkommen til  Svanekes hjemmeside

Aktive Kvinder Svaneke og Omegn er en glad og levende forening med hele 80 år på bagen og ca. 100 medlemmer. Det vigtigste formål er absolut at tilbyde glade kvinder rundt omkring et rart fællesskab, gode oplevelser og hyggelige stunder, alt sammensat i 2 x halvårs-programmer, der omdeles til vore medlemmer.

Årligt medlemskab koster 200 kr. Det opkræves i januar/februar kontant eller indbetales via netbank på konto 0661-6610210141. Indmeldelse til bestyrelsen er velkommen hele året og evt. udmeldelse skal helst ske inden årets udgang.

Da vi er nogle "udfarende" bestyrelsespiger, må I rigtig gerne bruge hele telefonlisten herunder mail og sms, hvor det er muligt. Som altid snakker vi behov for kørsel samtidig, da vi stadig har vore rare chauffører. Vores forslag til "afregning" af de rare chauffører er: Korte ture 25 kr -lange ture 40 kr.

Bestyrelsen er altid til for jer, så brug den rigtig gerne - på glad gensyn!De fleste tror, at man må opgive de fleste af sine aktiviteter, når man bliver ældre.

Men - man kan også hurtigst blive ældre af at opgive sine tidligere aktiviteter!

Derfor VELKOMMEN til  efterårets program.Læs mere om foreningen klik her